MishMash Programme

Saturday 4 May – Sunday 5 May 2024

MishMash Festival is a collection of live performances, workshops and panel discussions centring on boundary pushing artistry, self-created work and professional development.

Find out more about what's showing as part of MishMash 2024 and curate your own festival experience. Tickets must be booked in advance for each performance slot.

Time Title Creators Running Time Location Booking
12:00 Workshop #1: SH*TTY FIRST DRAFT The Hotter Project 2 hours Caroline Collins Studio Book now
13:00 Half & Half One Laura Prendergast
Júlia Levai, Tingying Dong & Blythe Brett
1 hour The Carne Studio Theatre Book now
14:00 Panel Talk #1: Let's Talk Fundraising Emily Carewe, Emma Adlard & Marianna Raatikainen 1 hour The Linbury Theatre Book now
15:00 Panel Talk #2: Venues and Programming Caroline Yu, Emily Carewe, Lakesha Arie-Angelo, Rosa Hesmondhalgh & Cassie Leon 1 hour The Carne Studio Theatre Book now
16:00 dead girl found in woods Lucy Jane Atkinson 40 minutes The Linbury Theatre Book now
16:00 Workshop #2: Teamwork with The PappyShow Seda Yildiz from The PappyShow 2 hours Caroline Collins Studio Book now
17:00 4x4 One Amy Ewbank
Jenny Wall
Jordan Scowen
Romeo Mika
1 hour The Carne Studio Theatre Book now
18:00 Student Slot Current students 1 hour The Linbury Theatre Book now
19:00 Half & Half 2 Danielle Phillips
Georgina Duncan
1 hour The Carne Studio Theatre Book now
20:00 6:24 Aldous Ciokajlo-Squire 40 minutes The Linbury Theatre Book now

Saturday 4 May 2024

Time Title Creators Running Time Location Booking
12:00 Workshop #1: SH*TTY FIRST DRAFT The Hotter Project 2 hours Caroline Collins Studio Book now
13:00 Half & Half One Laura Prendergast
Júlia Levai, Tingying Dong & Blythe Brett
1 hour The Carne Studio Theatre Book now
14:00 Panel Talk #1: Let's Talk Fundraising Emily Carewe, Emma Adlard & Marianna Raatikainen 1 hour The Linbury Theatre Book now
15:00 Panel Talk #2: Venues and Programming Caroline Yu, Emily Carewe, Lakesha Arie-Angelo, Rosa Hesmondhalgh & Cassie Leon 1 hour The Carne Studio Theatre Book now
16:00 dead girl found in woods Lucy Jane Atkinson 40 minutes The Linbury Theatre Book now
16:00 Workshop #2: Teamwork with The PappyShow Seda Yildiz from The PappyShow 2 hours Caroline Collins Studio Book now
17:00 4x4 One Amy Ewbank
Jenny Wall
Jordan Scowen
Romeo Mika
1 hour The Carne Studio Theatre Book now
18:00 Student Slot Current students 1 hour The Linbury Theatre Book now
19:00 Half & Half 2 Danielle Phillips
Georgina Duncan
1 hour The Carne Studio Theatre Book now
20:00 6:24 Aldous Ciokajlo-Squire 40 minutes The Linbury Theatre Book now

Time Title Creators Running Time Location Booking
13:00 Workshop #3: Nurturing Your Creative Voice Rosie Gray of Barrel Organ 2 hours Caroline Collins Studio Book now
14:00 Panel Talk #3: Working With Producers Emily Carewe, Hart Fargo, Jessie Anand, Rebecca Lyle & Iskandar Sharazuddin 1 hour The Carne Studio Theatre Book now
15:00 Half & Half Four Helen Reuben
Paspawisa Jewpattanagul
1 hour The Linbury Theatre Book now
16:00 Half & Half Three Jiazheng Li
Zoe Watson
1 hour The Carne Studio Theatre Book now
17:00 Panel Talk #4: Doing It All Emily Carewe, Jess Edwards, Gilbert Kyem Jnr & Kalungi Ssebandeke 1 hour The Linbury Theatre Book now
17:00 Workshop #4: Introduction to Producing Ceri Lothian (Producer) 2 hours Caroline Collins Studio Book now
18:00 4x4 Two Tobi Martins-Ojo
Kieton Saunders-Browne
Joseph Aldous
Kathrine Payne
1 hour The Carne Studio Theatre Book now
19:00 Dead and Kicking Mulch Productions 40 minutes The Linbury Theatre Book now
20:00 Half & Half Five Fred Wienand
Dhruv Ravi
1 hour The Carne Studio Theatre Book now

Sunday 5 May 2024

Time Title Creators Running Time Location Booking
13:00 Workshop #3: Nurturing Your Creative Voice Rosie Gray of Barrel Organ 2 hours Caroline Collins Studio Book now
14:00 Panel Talk #3: Working With Producers Emily Carewe, Hart Fargo, Jessie Anand, Rebecca Lyle & Iskandar Sharazuddin 1 hour The Carne Studio Theatre Book now
15:00 Half & Half Four Helen Reuben
Paspawisa Jewpattanagul
1 hour The Linbury Theatre Book now
16:00 Half & Half Three Jiazheng Li
Zoe Watson
1 hour The Carne Studio Theatre Book now
17:00 Panel Talk #4: Doing It All Emily Carewe, Jess Edwards, Gilbert Kyem Jnr & Kalungi Ssebandeke 1 hour The Linbury Theatre Book now
17:00 Workshop #4: Introduction to Producing Ceri Lothian (Producer) 2 hours Caroline Collins Studio Book now
18:00 4x4 Two Tobi Martins-Ojo
Kieton Saunders-Browne
Joseph Aldous
Kathrine Payne
1 hour The Carne Studio Theatre Book now
19:00 Dead and Kicking Mulch Productions 40 minutes The Linbury Theatre Book now
20:00 Half & Half Five Fred Wienand
Dhruv Ravi
1 hour The Carne Studio Theatre Book now